Nyhed omkring kanaler, der vil være tilgængelige ved årsskiftet på YouSee kanalpakker. | A/B Rolighedsvej 22

A/B Rolighedsvej 22

← Tilbage til nyheder

Nyhed omkring kanaler, der vil være tilgængelige ved årsskiftet på YouSee kanalpakker.

Udgivet den 28. september 2019
Klik på overskriften for at se hele meddelelsen.

Vigtig information om din tv-pakke

I vores forening har vi en aftale om YouSee Tv. Har du en tv-pakke via foreningen, vil der derfor ske ændringer i din pakke. YouSee oplyser, at de ønsker at forbedre tv-løsningen, og tilbyde dig den mest fleksible tv-pakke, så du kan streame din underholdning, når og hvor det passer dig. YouSee ønsker samtidig at gøre udvalget af film, serier og populære programmer større end nogensinde, så du altid kan vælge at se lige præcis det, du har lyst til. Det er nogle af grundene til, at YouSee ændrer i tfrpakkerne pr. 1 januar 2020.

Nyt i Grundpakken

Her udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet sender populære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning.

Nyt i Mellempakken (Lille Tillægspakke)

Her tilføjes kanalerne TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

 Med de nye kanaler i Mellempakken åbnes der for masser af underholdning og sport med blandt andet de største kampe fra Champions League, Premier League og Superligaen. Og du kan gå ombord i populære programmer som Krejlerkongen, Auktionshuset og Fantastiske Hammerslag.

 Disse kanaler udgår af pakken: Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og TLC.

Nyt i Fuldpakken (Tillægspakke)

Her tilføjes kanalerne C More Stars, CMore First, C More Hits, -C More Series, Viasat Film  Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD.

[*]     Med de nye kanaler bliver der masser af underholdning for hele familien. Du kan fx se de populære film Journal 64, Mamma Mia! Here we go again og LEGO Filmen. Eller gå ombord i prisvindende serier som fx Peaky Blinders. Der er noget for enhver smag — og du kan også streame det hele og se det, præcis når du vil.

[*]     Disse kanaler udgår af pakken: Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.Disse kanaler udgår: Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

DR lukker tre kanaler

For at imødekomme danskernes øgede streamingforbrug meddelte DR allerede sidste efterår, at de ville lukke DR3, DR Ultra og DR K i forlængelse af den nye public service-kontrakt med Kulturministeriet. DR har nu meldt ud, at de tre kanaler lukker den 1. januar 2020. Kanalerne udgår dermed af tv-pakkerne. Det vil stadigvæk være muligt at se mange af programmerne fra kanalerne efter 1. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

Ændringerne sker l r januar 2020, og de nye tv-kanaler kommer automatisk i din tv-pakke.

Du kan læse mere om de nye tiltag på youseendWtv2020

Få seneste nyt i vores nyhedsbrev

Hvis I ikke allerede er tilmeldt vores særlige nyhedsbrev til beslutningstagere i foreninger, kan I nemt tilmelde jer på yousee.dk/nyhedsservice.

Del informationen med jeres beboere/medlemmer

Til brevet har vi vedlagt en flyer, som I kan bruge som fx opgangsopslag eller printe og uddele hos jeres beboere og medlemmer. Det er nemlig kun de af jeres beboere/medlemmer med en tv-pakke eller tillægspakke, der betaler direkte til os, som vi sender brev eller mail til. Derfor bedes I venligst sikre, at alle i jeres forening får besked omkring ændringerne i de faste tv-pakker.

Spørgsmål?

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte jeres lokale konsulent eller ringe til YouSee Foreningssalg og YouSee Foreningsservice på 70 70 40 00.

Vi håber snart at have en afklaring, og vil naturligvis informere jer om 2020-priser, så snart det er muligt. Her vil I også modtage information om selve kanalomlægningen.

Venlig hilsen

Eva Birgitte Bisgaard

Vicedirektør, YouSee